Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Μια εβδομάδα για τη μόδα στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ...



New York, New York, I wanna wake up in a city that doesn’t sleep… Αγαπημένος  FrankSinatraγια το πάντα αγαπημένο Μεγάλο Μήλο. Με αυτόν το στίχο θα ήθελα να ξεκινήσω τη γνωριμία μας μιλώντας για τη μεγάλη γιορτή της μόδας που έχει αφετηρία τη Νέα Υόρκη και φυσικά αναφέρομαι στην εβδομάδα μόδας η οποία λαμβάνει αρχικά χώρα στη Νέα Υόρκη και θα συνεχίσει στο Λονδίνο!
Το στυλ είναι προσωπική υπόθεση αλλά η μόδα… η μόδα κρύβει ολόκληρη βιομηχανία από πίσω της και δημιουργεί τάσεις, προτείνει υφάσματα, χρώματα και σχέδια! Αυτή τη στιγμή παρουσιάζονται οι τάσεις γα την άνοιξη του 2017! Γνωστοί σχεδιαστές όπως ΗugoBoss, Delpozo, MichaelKors, BrandonMaxwell, NarcisoRodriguez, ElizabethandJames, TommyHilfiger, MarcJacobsμας προτείνουν τι να φορέσουμε  την ερχόμενη άνοιξη μέσα από εντυπωσιακά showsστων οποίων τις πασαρέλες περπατούν τα πιο γνωστά μοντέλα όπως  kendallJenner, GigiHadid, RoisyHuntington!
Πλήθοςγνωστώνfashioneditors (βλέπε: GiovannaBattaglia, AnnaDelloRusso), bloggers (ChiaraFerragniτουTheBlondeSalad, SofieValkiersτουFashionata, GalaGongalezτουΑmul.com ) αλλά και trendsettersόπως η πανέμορφη και πάντα infashionOliviaPalermoαλλά και η αγαπημένη μου MiroslavaDumaτου Buro247κατακλύζουν τα frontrowsτων ντεφιλέ  γεμίζοντας τους λογαριασμούς τους στα μέσα μαζικής δικτύωσης όπως facebook, Instagram, snapchatμε φωτογραφίες από την πασαρέλα και τα looksπου φορούν τα μοντέλα καθώς  επίσης και με streetstylelooksτα οποία φορούν είτε οι ίδιες, είτε τα μοντέλα είτε  γνωστά ονόματα του χώρου!
Παρακάτω υπάρχουν μερικές φωτογραφίες από τα ντεφιλέ:
 
DELPOZO

ELIZABETH AND JAMES


HUGO BOSS

MICHAEL KORS

NARCISO RODRIGUEZ

BRANDON MAXWELL


Till next time… xxxΜαρία

Μαρία Γράβαλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου